Meditation

I meditationen går vi bortom intellektet, intentionen är att finna stillheten bakom tankar "monkeymindet".
Vi använder den som en vägvisare till vårat inre, där potentialen finns att skapa den värld vi drömmer om utifrån hjärtat. Här skapar jag varje session utifrån vad som ligger i väven och temat varierar. Allt från stilla meditation till fullmåne ritual. Höstens schema fylls på vart eftersom nedan. Med reservation för förändring.

Breathwork

Just nu är vi fler och fler som upplever det svårare att mötas från intellektet, kanske skapas det lättare friktion i dig och i situationer du inte tidigare känt av.
Tiden är nu, vi behöver mer och mer kliva ner i hjärtat. Och därifrån skapa vår värld, våra relationer och arbeten mm. Och hur gör vi det? Med min egen erfarenhet och med många många andras vet vi idag att nyckeln är i relationen till oss själva. I vår andning bär vi en stor nyckel till hjärtats förmåga. Mer information kommer. 

Meditation Av Lilja

September: Datum 17/9, 24/9, kl 18.30 
Här checkar vi in i oss själva och med varandra, ett tillfälle att landa in, ge dig själv en paus, ett utrymme att sakta ned. Här är hela du välkommen.
Vi använder oss av shaking, som hjälper till att bla släppa på spänningar, vi utforskar kontakten med vår andning och landar in i en gudidad meditation. Teknikerna kan du sen använda som ett verktyg i vardagen när tankarna tar över.

Var: Undersåker, Fjällsätra
Välliste lokalen en trappa upp. 
Invänta insläpp ca kl 18.25 vid trappan.
 
Medtag: Filt och kudde(att sitta på), sockar för frusna fötter.

Övrig info: Finns stolar att sitta på om du föredrar det. 
Det bjuds på te från kl 18.15.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Varmt välkommen!

Breathwork sessions Av Lilja

Mer information kommer.

Vad:

Var: 

Tid: 

Pris: